ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Όταν το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης συνεργάζεται με το σύστημα συναγερμού, τότε το αποτέλεσμα είναι η οπτική επιβεβαίωση συμβάντος.

Αποτελεί την ιδανική λύση, όταν η ανάγκη για φύλαξη του χώρου απαιτεί την καλύτερη δυνατή προστασία και έλεγχο, ελαχιστοποιώντας τα false alarm (λάθος συναγερμός).

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ALARM VERIFICATION

Πρόκειται για ένα μικτό σύστημα, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης συνεργάζονται απόλυτα μέσα από εξελιγμένα λογισμικά διαχείρισης βίντεο και συναγερμών και ανάλυσης βίντεο και εικόνων (video analytics) αναλύοντας το κάθε σήμα συναγερμού που ενδέχεται να προκύψει, από οποιαδήποτε σημείο, σε εικόνα μέσω των καμερών.

Δέκτης της εικόνας αυτής και της τελικής επιβεβαίωσης του συμβάντος, είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ο χειριστής διερευνά το περιστατικό κοιτώντας στην οθόνη την εικόνα σε ζωντανή μετάδοση, το οποίο έχει έρθει μαζί με το σήμα συναγερμού κατά συνέπεια έχουμε ακριβή διάγνωση και επιβεβαίωση του συμβάντος με άμεση κινητοποίηση ενεργειών εκτάκτου ανάγκης.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο προστατευόμενος χώρος για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες οπτικής επιβεβαίωσης είναι οι ακόλουθες:

1) Να υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού που να είναι συνδεδεμένο με το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της Spider Security.

2) Να υπάρχει εγκατεστημένο ψηφιακό σύστημα καταγραφής και μετάδοσης εικόνας CCTV που να υποστηρίζεται από UPS.

3) Να υπάρχει διαρκής σύνδεση Internet στο χώρο.

Εναλλακτικά για μεγαλύτερη ασφάλεια εάν κοπεί η γραμμή, 3G rooter με ασύρματη μετάδοση με έχτρα χρέωση στην κινητή τηλεφωνία με ειδικό πρόγραμμα.