ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ (CCTV) - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ CCTV) 01

Τα συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης μετάδοσης (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ (CCTV)) αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Ένα σύστημα παρακολούθησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας. Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί σαν ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία. Η Spider Security καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λ.π.

Για να βλέπετε τα πάντα και παντού

Στον κατάλογο της Spider Security, υπάρχει ευρεία ποικιλία καμερών, ικανή να καλύψει απλές και οικονομικές εφαρμογές μέχρι πολύπλοκες και υψηλών απαιτήσεων. Διατίθενται Speed Dome κάμερες, Αδιάβροχες Day/Night Εξωτερικού χώρου, Dome και Κορμού και Bullet. Οι κάμερες φέρουν θερμαντικά στοιχεία, Υπέρυθρα LED, Αντικεραυνική προστασία, Varifocalφακούς και H.264 και JPEG 1.3 , 3, και 5Mpixel, που προσφέρουν ανώτερο επίπεδο λόγου τιμής/απόδοσης με υψηλή ποιότητα εικόνας από ότι οι συμβατικές κάμερες.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ CCTV) 02
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ CCTV) 03
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ CCTV) 04
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ CCTV) 05