ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ 01

Τα συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα του συναγερμού σας, μεγιστοποιώντας το βαθμό ασφάλειας και προστασίας της οικίας ή της επιχείρησης σας.

Η κεντρική ιδέα στην οποία βασίζεται η κατασκευή των συστημάτων ομίχλης ασφαλείας στηρίζεται στο να αποτρέπει την ληστεία και βανδαλισμό μειώνοντας την ορατότητα του κλέφτη, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του μέσα στον προστατευόμενο χώρο.

Συνδυάζοντας το σύστημα παραγωγής καπνού με το εκτυφλωτικό φως ενός στροβοσκοπικού προβολέα και την ενεργοποίηση ενός ηχητικού κανονιού όπου προκαλεί στον εισβολέα έλλειψη ισορροπίας και ψυχικής διαταραχής γίνεται αδύνατη η παραμονή του δράστη στο χώρο.

Με την ενεργοποίηση του συναγερμού ο προστατευόμενος χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Τα μηχανήματα ομίχλης είναι κατάλληλα για χώρους κάθε διάστασης και χρήσης. Με ένα μηχάνημα ομίχλης μπορείτε να προφυλάξετε κάθε χώρο, από ένα μικρό υπόγειο δωμάτιο ή ένα γραφείο μέχρι μία μεγάλη αποθήκη ή ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ. Όταν επιλέγετε ένα μηχάνημα ομίχλης το ερώτημα είναι πόσα δωμάτια και πόσα πολύτιμα αντικείμενα θέλετε να προστατέψετε, καθώς και πόσο γρήγορα θέλετε να γεμίσει ο χώρος με ομίχλη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ 02
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ 03