ΕΤΑΙΡΕΙΑ - SPIDER SECURITY - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η εταιρία SPIDER SECURITY ιδρύθηκε το 1982 από τον Αναστασίου Ηλία και έχει ως αντικείμενο τα συστήματα ασφαλείας. Εδρεύει στη Ν.Χαλκηδόνα ,Αχαρνών 471 & Δερβενακίων 47 σε ιδιόκτητο κτίριο 1000m2 και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα στους παρακάτω τομείς :

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 01

Παρέχουμε άριστη ποιότητα υλικών, επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια που πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας με συνεχή επιμόρφωση τόσο στο τεχνικό όσο και στο εμπορικό τμήμα είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε τις σωστές συμβουλές για οποιαδήποτε κάλυψη επιθυμείτε, έναντι κάθε είδους κλοπής.

Επίσης προσφέρουμε δωρεάν ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και παρουσίαση πριν από κάθε εγκατάσταση και υπεύθυνη τοποθέτηση από εκπαιδευμένους ειδικευμένους ηλεκτρονικούς τεχνικούς καθώς και περιοδικό έλεγχο και συντήρηση όλων των συστημάτων. Tέλος σε όλα τα συστήματα παρέχεται εγγύηση 3 ετών.

Η SPIDER SECURITY είναι η εταιρία με πλούσιο παρελθόν, έντονο παρόν και με υψηλό προγραμματισμό για το μέλλον.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 02

Α) Μελετάμε πρώτα το χώρο και ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, του προτείνουμε τις ανάλογες λύσεις.

Β) Υστερα από μια σωστή μελέτη ακολουθεί η εγκατάσταση,η οποία γίνεται με γνώμονα την αισθητική, την λειτουργικότητα και προπάντων την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του συστήματος. Κάθε εγκατάσταση για μας ισοδυναμεί με τη πρώτη μας εγκατάσταση.

Γ) Η τεχνική υποστήριξη στα συστήματα ασφαλείας ξεκινάει από την σωστή εγκατασταση, αλλα δεν σταματάει εκει…. Όταν παραδοθεί το σύστημα συναγερμού στο πελάτη θα λειτουργεί σωστά, όμως οσο περνά ο χρόνος εάν δεν το παρακολουθεί κανείς και δεν το συντηρεί είναι λογικό να μειώνεται η αξιοπιστία του και η ετοιμότητα του. Ετσι κάθε 3 χρόνια περίπου πρέπει να γίνεται σέρβις και αλλαγή των μπαταριών… για να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δ) Επειδή είμαστε στο χώρο πολλά χρόνια και αγαπάμε τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε το παλιό σας σύστημα συναγερμού που είναι εκτός λειτουργίας εστω και εάν δεν το έχουμε τοποθετήσει εμείς.

Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει από την πλευρά του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε ν’αποφυγει, την επιλογή ενός μη αξιόπιστου συστήματος συναγερμού και αυτό γιατί στο χώρο υπάρχουν πολλα προιόντα τα οποία δεν πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και την ανάλογη πιστοποίηση. Η εταιρία που θα εμπιστευτείτε την περιουσία σας θα έχει την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του συστήματος συναγερμού που σας τοποθέτησε και στο μέλλον.

Διαθέτουμε πολλών ειδών:

Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος C.C.TV Μεταφορά Εικόνας και Ήχου LIVE

Διαθέτουμε πλήρη σειρά:

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από:

Αντικλεπτικά Προϊόντων Καταστημάτων Shoplifting

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα συστημάτων ελέγχου για πιθανή έξοδο των προϊόντων (απώλεια) από οποιοδήποτε είδους κατάστημα, με ηχητικό και οπτικό σήμα στο ταμείο της επιχείρησης.

Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Παρέχουμε πλήρη συστήματα θυροτηλεόρασης για παντός είδους κατοικίες και επιχειρήσεις. Επίτοιχη ή χωνευτή τοποθέτηση με άριστη προστασία από τη βροχή, υψηλή ποιότητα απόδοσης ήχου και εικόνας ασπρόμαυρη ή έγχρωμη με υπέρυθρες ακτίνες.